outlet G21 Chamber-i wyciskarka wolnoobrotowa pozioma 150W

G21 CHAMBER-I

Stan: po prezentacji, wyciskarka przepracowała 3 godziny.

  • Moc: 150 W
  • Prędkość: 70 obr./min
  • Średnica wlotu owoców: 45 mm
  • Nie zawiera BPA (Bisfenolu A – szkodliwego węglowodoru)
  • Wymiary (szer. x wys. x gł.): 13 x 36 x 35 cm

Zawartość paczki:

  1. Wyciskarka G21 Chamber-i 150W
  2. Ubijak
  3. Pojemnik 0,5 l
  4. Pojemnik 0,6 l
  5. Szczotka do czyszczenia
589,00 zł
Brutto
Ilość
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie

Regulacja ilości miąższu

  1. Less: Jeśli lubisz sok z minimalną ilością miąższu, to mikrootwory zapobiegną jego przedostaniu się do soku.
  2. Normal: Szersze otwory pozwalają na przejście większej ilości miąższu do soku.
  3. More: Najszersze otwory zapewniają najwyższą zawartość miąższu w soku.

Dodatkowe zalety systemu OptimalSeal

Produkcja lodów sorbetowych

  1. Ustaw dźwignie systemu Optimal Seal do pozycji SORBET.
  2. Najpierw zamroź owoce na 8 godzin, a następnie pozostaw je w temperaturze pokojowej ≥ 20 ° C, tak aby można było łatwo je pokroić.
  3. Umieść pojemnik na miąższ pod otwór wylotowy miąższu i włącz urządzenie.
  4. Wykorzystaj mrożone banany, jeżyny, jagody, maliny, truskawki, arbuz, kiwi, mango, gruszkę lub brzoskwinię.
  5. Przestrzegaj instrukcji.

W przypadku wyciskania soku jabłkowego konieczne jest użycie wyłącznie wysokiej jakości twardych jabłek. W przeciwnym razie, kiedy będą one miękkie i dojrzałe, podczas przetwarzania powstanie znacznie gęstszy sok o konsystencji przecieru (i większej zawartości błonnika).

outlet Chamber-i